ZTE Axon 30 се задава скоро с подобрена селфи камера под дисплея

Сподели статията с твоите приятели:

ZTE не успя да впечатли никого с първия смартфон с интегрирана под дисплея селфи камера, Axon 20, но китайската компания подготвя нов модел с тази технология, само че вече усъвършенствана и да се надяваме работеща по-добре. Става въпрос за смартфона Axon 30, за който ZTE пусна тийзър изображение. 

ZTE Axon 30 по всяка вероятност ще използва решението за скриване на селфи камерата под дисплея, става ясно от споделения официален кадър.

Това обаче би трябвало да е усъвършенстваното второ поколение на тази технология, за която китайците съобщиха, че подготвят още през февруари. Колко по-добри селфита ще прави Axon 30 и ще успее ли да направи тази иначе интересна технология достойна алтернатива на конвенционалните селфи камери – предстои да разберем. 

ZTE Axon 30 се задава скоро с подобрена селфи камера под дисплея - ZTE Axon 30 се задава скоро с подобрена селфи камера под дисплея

Иначе за Axon 30 е ясно, че ще бъде 5G смартфон, а за останалите спецификации се спекулира, че ще включват 120 Hz дисплей, Snapdragon 888, 64 MP камера и бързо зареждане. 

Очаква се смартфонът да бъде обявен до края на юли, може би на 22-ри. 

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *