Zack Snyder’s Justice League излиза в България през HBO GO на 18 март

Сподели статията с твоите приятели:

HBO България обяви, че “Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър” ще бъде достъпна за българските зрители на 18 март в HBO GO. Премиерата ще се състои успоредно с тази в американската платформа HBO Max.

“Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър” или Zack Snyder’s Justice League ще дебютира в HBO GO като 4-часов пълнометражен филм, а не разбит на части мини сериал. Уха!

Феновете на вселената на DC в България ще могат да гледат филма в стрийминг платформата на HBO успоредно с тези в САЩ и останалата част на света.

Какво ще гледаме във филма?

В “Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър”, Брус Уейн (Бен Афлек), решен да докаже, че саможертвата на Супермен (Хенри Кавил) не е била напразна, обединява силите си с Даяна Принс (Гал Гадот), за да съберат екип от свръхчовеци и да защитят света от приближаващата катастрофална заплаха. Задачата се оказва по-трудна, отколкото Брус си е представял, тъй като всеки от новия екип трябва да се изправи срещу демоните на собственото си минало. Той успява да им помогне да преодолеят бариерите си и в крайна сметка всички те стават лига от герои, каквато светът не е виждал до този момент. Батман (Афлек), Жената чудо (Гадот), Аквамен (Джейсън Момоа), Киборг (Рей Фишър) и Светкавицата (Езра Милър) са вече обединени, но може да се окаже, че са закъснели да спасят планетата от Steppenwolf, DeSaad и Darkseid и техните планове за край на света, какъвто го познаваме.

Припомням ви, че по-късно тази година очакваме HBO GO да се ребрандира и промени в услугата HBO Max, която вече оперира в САЩ.

Zack Snyders Justice League излиза в България през HBO GO на 18 март - Zack Snyder's Justice League излиза в България през HBO GO на 18 март

1611932413 540 Zack Snyders Justice League излиза в България през HBO GO на 18 март - Zack Snyder's Justice League излиза в България през HBO GO на 18 март

1611932414 494 Zack Snyders Justice League излиза в България през HBO GO на 18 март - Zack Snyder's Justice League излиза в България през HBO GO на 18 март

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *