Xiaomi разработва смартфон със 192 МР камера и Snapdragon 888+

Сподели статията с твоите приятели:

Преди време излезе информация, че Samsung разработва сензор за камерафони с резолюция 192 МР, а сега разбираме, че Xiaomi може да е първата компания, която ще пусне смартфон с него. По същия пример китайците бяха пионери със 108 МР смартфон, преди този сензор да стане популярен.

Информацията идва от популярния профил Digital Chat Station в социалната мрежа Weibo, който споделя, че Xiaomi разработва смартфон с 200 МР камера и с чипсета на Qualcomm SM8450, което тази седмица разбрахме, че е Snapdragon 888+. 

Очаква се въпросният ISOCELL сензор на Samsung да е с размери 1/1.37″ и да има пиксели с размер 1.28 микрона и технология за обединяване на 16 пиксела в 1. 

Другото, което източникът споделя за мистериозния смартфон, е, че ще предлага двойно извит дисплей с изрязана в него селфи камера. 

Xiaomi разработва смартфон със 192 МР камера и Snapdragon 888 - Xiaomi разработва смартфон със 192 МР камера и Snapdragon 888+

Не е ясно дали става въпрос за нов модел Xiaomi от серията Mi 11 – например очакваният в края на 2020-а Mi 11T, или пък устройството ще излезе догодина като Mi 12. 

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *