Vivacom подарява iPhone 12 Pro в новата си Instagram игра

Сподели статията с твоите приятели:

Vivacom обяви нова игра в Instagram, с която рекламира покритието на своята 5G мрежа, а освен това ще раздаде няколко награди. В т.нар. “5G предизвикателство” хората трябва да споделят снимки от над 200 населени места в България, в които има 5G покритие, а голямата награда е iPhone 12 Pro. 

За да се включат, желаещите трябва да публикуват в Instagram снимка от населено място или курорт, в който има 5G покритие на Vivacom – тук можете да го видите. Заедно с това трябва да отбележат локацията в публикацията, а в описанието да сложат двата хаштага на кампанията – #ТукХващам5G #5GVivacomChallenge, – както и да предизвикат свой приятел да направи същото. Условие е и да се последва страницата на Vivacom в Instagram – @vivacombg.

Наградите за предизвикателството са 1 брой iPhone 12 Pro и 2 броя преносими фотопринтери Xiaomi Mi. Те ще бъдат разпределени на случаен принцип и обявени с профилно име на печелившите чрез стори в Instagram на официалната страница на @vivacombg в началото на ноември, обясниха организаторите.

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *