Spotify пуска видео подкасти

Сподели статията с твоите приятели:

В последните месеци усилията на Spotify в посока подкаст съдържание са все посериозни и изборът става все по-богат. Сега шведите обявиха, че въвеждат и видео подкасти. 

С новата възможност създателите на съдържание ще могат да качват не само аудио, но и видео на своите подкасти, а те ще са достъпни във всички страни, в които подкастите на Spotify вече са активни. Видео съдържание ще могат да гледат както потребителите с абонамент, така и тези с безплатната версия на Spotify.

От платформата обявиха, че някои от първите подкасти с видео ще бъдат Book of Basketball 2.0, Fantasy Footballers, The Misfits Podcast, H3 Podcast, The Morning Toast, Higher Learning with Van Lathan & Rachel Lindsay и The Rooster Teeth Podcast. 

Ако потребителят реши да заключи устройството си или да излезе от приложението, аудиото ще продължава да върви на заден фон, както и досега. 

Надявам се много скоро и ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ да се появи като видео в Spotify, а дотогава можете да го слушате като аудио подкаст (цък) или като видео в YouTube (цък).

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *