Samsung Galaxy Z Flip 5G се появи в промо видео, а Fold 2 може да се забави

Сподели статията с твоите приятели:

Пети август наближава, а с това и едно от най-интересните събития Unpacked на Samsung, пък макар и планирано да се проведе само онлайн. Корейците ще покажат новите си модели Galaxy Note 20, както и още няколко устройства. Според @MaxWinebach обаче сгъваемият Galaxy Fold 2 е отпаднал от плановете.

Според източника софтуерът на Fold 2 не е дори близо до финализиране и би било невъзможно устройството да бъде обявено още на 5 август. 

Все пак Уайнбах смята, че Samsung може да подскаже за Fold 2 в края на своето събитие Unpacked и след това да го обяви отделно през септември. Пазарният дебют обаче ще се случи не по-рано от октомври, смята той. 

На 5 август все пак ще видим нов смартфон със сгъваем дисплей от Samsung – Galaxy Z Flip 5G. Устройството ще бъде много сходно с оригиналния модел от началото на 2020 г., само че ще използва актуален чипсет, вероятно Snapdragon 865+, и ще има 5G модем. 

Въпросният 5G смартфон се появи в промо видео, разпространено от @evleaks. В него апаратът се вижда в новия Mystic Bronze цвят, който изглежда ще бъде водещ за цялото портфолио устройства на компанията. В същия вече сме виждали изображения на Galaxy Note 20 Ultra и на слушалките Galaxy Buds Live. 

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *