Samsung Galaxy Watch 4 се появи в цяла галерия изображения, може да го видим още на 28 юни

Сподели статията с твоите приятели:

Преди няколко дни в мрежата се появиха първи изображения на новия смартчасовник от Samsung, за който се говореше с името Galaxy Watch Active 4. Днес имаме още цял куп кадри, които изглежда са промоционални изображения от самия производител, но източникът посочва, че името на часовникът ще се нарича Galaxy Watch 4. 

Това ще бъде първият смартчасовник на Samsung, а вероятно и един от първите изобщо, с обновената платформа на Google, която вече научихме, че е съвместно разработена между двете компании. 

Samsung Galaxy Watch 4 се появи в цяла галерия изображения може да го видим още на 28 юни - Samsung Galaxy Watch 4 се появи в цяла галерия изображения, може да го видим още на 28 юни

От Galaxy Watch 4 очакваме да се предлага във вариант с 40 мм и 44 мм диаметър на корпуса, като ще бъде водоустойчив на до 5 АТМ, ще покрива военните стандарти за издръжливост MIL-STD810G, ще има GPS и Gorilla Glass DX+ защита на екрана. 

Наличните цветове ще бъдат черно, сребристо, тъмнозелено и розово злато. 

1624654815 399 Samsung Galaxy Watch 4 се появи в цяла галерия изображения може да го видим още на 28 юни - Samsung Galaxy Watch 4 се появи в цяла галерия изображения, може да го видим още на 28 юни

Новата версия на Wear OS, която изглежда ще бъде смесица с Tizen OS, обещава по-висока производителност и по-дълъг живот за часовниците с нея, така че да се надяваме, че ще има новини и в това отношение. 

1624654815 900 Samsung Galaxy Watch 4 се появи в цяла галерия изображения може да го видим още на 28 юни - Samsung Galaxy Watch 4 се появи в цяла галерия изображения, може да го видим още на 28 юни

Според сайта 91mobiles.com, който разпространи изображенията, премиерата ще се състои на 28 юни, когато Samsung обяви събитие по случай MWC 2021. Това обаче все още не е съвсем сигурна информация. 

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *