Samsung Galaxy S22 Ultra може да предлага 200 МР камера, разработена с Olympus

Сподели статията с твоите приятели:

Всички прожектори днес са насочени към събитието Unpacked, очаквано на 11 август, на което Samsung ще обяви новите си смартфони със сгъваеми дисплеи. Корейците обаче със сигурност отдавна подготвят и наследника на Galaxy S21 Ultra, а според нови слухове от южнокорейските медии този модел ще предлага 200 МР камера, съвместно разработена с Olympus. 

Смартфоните от серията Galaxy S22 ще бъдат обявени през януари 2022 г., твърди корейският Pulsenews, което означава, че Samsung ще запази новата времева схема за премиерите си и няма да се съобрази с MWC в Барселона, планиран за края на февруари 2022 г.

Според източника Samsung ще направи сериозен ъпгрейд в камерата на Galaxy S22 Ultra, който щял да предлага 200 МР основен сензор + още 4, а до тях за първи път ще се появи логото на Olympus. Да, очаква се Samsung да си партнира с японския бранд за основната камера на следващия си топмодел. 

Samsung Galaxy S22 Ultra може да предлага 200 МР камера разработена с Olympus - Samsung Galaxy S22 Ultra може да предлага 200 МР камера, разработена с Olympus

Същият сайт твърди, че Galaxy S22 Ultra ще предлага и поддръжка на S Pen, което е очаквано, имайки предвид, че това беше случаят и при S21 Ultra. 

Всичко това, разбира се, все още е ранна и непотвърдена информация, така че не е изключено финално телефонът да не използва посочения сензор.  

Източник – цък; Изображения/концепция – цък. 

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *