Samsung Galaxy S10 получава ъпдейт до Android 11 в България

Сподели статията с твоите приятели:

Топмоделите на Samsung от серията Galaxy S10, излезли в началото на 2019 г., вече получават ъпдейт до актуалния Android 11. Новината касае потребителите в България, които ще получат обновление на софтуера до най-новата версия на интерфейса One UI 3. 

Въпреки че според официалното приложение на Samsung ъпдейтът за серията Galaxy S10 беше планиран за февруари, потребителите у нас съобщават, че актуализацията вече е започнала. 

Разбира се, разпространението вероятно е поетапно, както винаги, така че, ако при вас все още няма ъпдейт, би трябвало да се появи съвсем скоро. 

Файлът, който трябва да изтеглите при обновяването, е близо 2 GB, така че е препоръчително да заредите батерията и да се свържете към Wi-Fi. 

Samsung Galaxy S10 получава ъпдейт до Android 11 в България - Samsung Galaxy S10 получава ъпдейт до Android 11 в България

Припомням ви, че през август 2020 г. Samsung обяви списък с устройства, които ще поддържа софтуерно за по-дълъг период от време и ще им осигури ъпдейт до 3 големи версии на Android. Серията Galaxy S10 влиза в списъка, като настоящия ъпдейт до Android 11 е втори за нея, така че би следвало да има и обновление до чакания тази година Android 12. 

Благодаря на Найден, че сигнализира за ъпдейта и че изпрати скрийншота!

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *