Samsung Galaxy Note 20 Ultra ще идва с 25 W зарядно, появи се и в бяло

Сподели статията с твоите приятели:

След скорошното изтичане на информация не остана много за разкриване около новите два модела Galaxy Note 20 и Galaxy Note 20 Ultra на Samsung. Ето обаче още малко детайли за включеното в комплекта им зарядно, покрай които се появи и ново изображение на Ultra, разкриващо го в цвят Mystic White. 

Топмоделът на корейците ще се продава с 25 W зарядно в кутията, обяви в Twitter @rquandt, който посочва, че и по-достъпният Note 20 ще бъде със същото. 

Иначе се очаква смартфоните да поддържат и 45 W зареждане, но миналата година тестове показаха, че разликата не е осезаема. 

Samsung Galaxy Note 20 Ultra ще идва с 25 W зарядно появи се и в бяло - Samsung Galaxy Note 20 Ultra ще идва с 25 W зарядно, появи се и в бяло

Освен това @ishanagarwal24, чрез сайта @91mobiles, разкри Galaxy Note 20 Ultra и в още един цвят – т.нар. Mystic White, или бяло. Това потвърждава ранните слухове, че този смартфон ще се предлага в черно, бронзово и бяло – всички те вече се появиха в доста ясни изображения. 

Тази година изглежда и стилусът S Pen ще бъде в същия цвят като самия смартфон при всички версии. Припомням ви, че в предишни години писалката е била и в интересен акцентиращ цвят, различен от този на корпуса на устройството. 

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *