Samsung отмени годишната си конференция за разработчици SCD20

Сподели статията с твоите приятели:

Samsung обяви официално, че тази година няма да организира годишната си конференция за разработчици SDC20. Причината е продължаващата световна пандемия от коронавирус, която през 2020 г. вече успя да прехвърли онлайн или да анулира изцяло редица събития и от технологичния сектор. 

Samsung Developer Conference 2020 (SDC20) няма да се състои, обявиха от компанията с кратко съобщение на официалния си сайт, като уточниха, че причината е COVID-19. 

“Нашият основен приоритет е здравето и безопасността на нашите служители, общността от разработчици, партньори и местните общности”, обясняват от Samsung, допълвайки, че все пак ще търсят начини да държат разработчицитеинформирани за последните новини около техните платформи.

Не става съвсем ясно дали конференцията ще премине в онлайн формат, както се случи с WWDC 2020 на Apple по-рано тази година, но подробности вероятно ще научим в близките седмици. 

Припомням ви, че през 2019-а Samsung Developer Conference се проведе между 29 и 30 октомври в San Jose Convention Center в Сан Хосе, Калифорния.

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *