Samsung обяви, че ще представи 5 нови устройства на 5 август

Сподели статията с твоите приятели:

Samsung вече обяви голямото си събитие на 5 август, а днес стана официално ясно, че на него ще видим цели 5 нови устройства. Информацията дойде от самия президент на Samsung Electronics, TM Roh.

Не се посочва директно какво можем да очакваме, но според слуховете би трябвало да видим Galaxy Note 20 и Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy Z Flip 5G и Galaxy Z Fold 2 в графа смартфони. 

Говори се още за нов смартчасовник, за нови компактни безжични слушалки и за нов таблет, като е възможно само едно от тези устройства да се присъедини към четирите смартфона по-горе, а останалите да видим официално още в следващите дни преди 5-и август. 

Припомням ви, че събитието Unpacked на корейците можете да гледате онлайн на 5 август от 17:00 ч. българско време на адрес https://www.samsung.com/bg/unpacked/.

Samsung обяви че ще представи 5 нови устройства на 5 август - Samsung обяви, че ще представи 5 нови устройства на 5 август

Междувременно се появи по-горното изображение, което би трябвало да разкрива новия Galaxy Z Fold 2. От него е видим промененият дизайн на модела спрямо оригиналния Fold, като важен акцент ще бъде значително по-големият външен дисплей. 

През последните дни пък в социалните мрежи Samsung споделя кратки тийзър клипчета, от които ясно личат някои от задаващите се продукти.

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *