Samsung най-после може да добави по-бързо зареждане при Galaxy S22

Сподели статията с твоите приятели:

Samsung продължава да предлага сравнително скромни скорости за зареждане на батериите в своите устройства, като последната флагман серия Galaxy S21 поддържа максимум 25 W зареждане. Това обаче може да се промени с премиум моделите от 2022 г. – очакваната серия Galaxy S22. 

Според популярния с точната си информация за необявени продукти Twitter акаунт @FrontTron корейският производител тества 65 W зареждане за Rainbow RGB. Rainbow е кодовото име на серията смартфони Galaxy S22, а R, G и B са съответно трите модела S22, S22+ и S22 Ultra. 

65 W зареждане би било значително по-бързо спрямо актуалното в момента за смартфоните Galaxy 25 W зареждане и от появилото се за момент при Samsung 45 W зареждане, което обаче така или иначе се доказа като не много по-бързо. 

Разбира се, текущите тестове на новото зареждане не гарантират, че то всъщност ще се появи на пазара и че Galaxy S22 ще поддържа 65 W, но пък е надежда, че Samsung най-после ще обърне внимание и на този показател и ще намали или премахне преднината, която имат повечето китайски производители в това отношение. 

65-ватовото зарядно, дори да бъде финализирано, е малко вероятно да идва в кутията на който и да е модел от серията Galaxy S22. Припомням ви, че от 2020 г. Samsung премахна този аксесоар от пакета на флагман смартфоните си. 

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *