Samsung е намалила продукцията на Galaxy Note 20, подготвя Galaxy S21 и по-достъпен сгъваем модел

Сподели статията с твоите приятели:

Оказва се, че през отминалия месец октомври Samsung е намалила производството на новите си смартфони от висок клас Galaxy Note 20 и Note 20 Ultra, съобщава корейският The Elec. Интересът е бил по-слаб особено към стандартния Note 20, който тази година изненада с повече компромиси спрямо топмодела Note 20 Ultra. 

Според източника за октомври Samsung са произвели 600 000 от планираните 900 000 бройки от двата модела Note 20, като по-сериозно са били намалени количествата за Note 20. Интересът между двата модела е разпределен 2 към 1 в полза на модела Ultra, пише сайтът. 

Другата любопитна информация от The Elec гласи, че корейците вече подготвят старта на производството на следващия си флагман Galaxy S21 (или S30), който наскоро чухме, че ще излезе по-рано от обичайното – възможно е да се появи дори още през януари 2021 г. За тази серия компанията ще започне с 2 милиона бройки първоначално зареждане.

Samsung планира и премиерата на нов смартфон със сгъваем дисплей, който ще се предлага на по-ниска цена спрямо актуалните днес модели Galaxy Z.

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *