OnePlus Nord 2 5G ще използва модифициран чипсет MediaTek Dimensity 1200-AI

Сподели статията с твоите приятели:

OnePlus скоро ще представи още един модел от серията си смартфони от среден клас Nord, който ще бъде наследник на оригиналния OnePlus Nord от 2020 г. Това подсказва, че устройството ще бъде и най-високо позиционираният представител на серията досега, а днес имаме и официално потвърждение за чипсета, който ще използва Nord 2 5G. 

OnePlus обяви, че е работила в тясно сътрудничество с MediaTek по чипсета за техния OnePlus Nord 2 5G. Смартфонът ще се базира на Dimensity 1200-AI, който изглежда ще бъде модифициран и ще предлага специфични подобрения при този смартфон, особено в посока изкуствен интелект,  камера, дисплей и гейминг. 

OnePlus Nord 2 5G ще използва модифициран чипсет MediaTek Dimensity 1200 AI - OnePlus Nord 2 5G ще използва модифициран чипсет MediaTek Dimensity 1200-AI

OnePlus за пореден път нарича свое устройство “убиец на флагмани”. Докато допреди години обаче това бяха моделите от основната серия, днес “убиецът” е смартфон от среден клас, тъй като компанията също започна да предлага скъпи апарати и се изравни с конкуренцията по този показател.

Подробности за спецификациите на OnePlus Nord 2 5G вижте в този материал – цък. 

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *