OnePlus 9 ще предлага Snapdragon 875, 144 Hz AMOLED дисплей и 40 W безжично зареждане, твърди слух

Сподели статията с твоите приятели:

До премиерата на новото поколение флагман смартфони на OnePlus остават месеци, но в мрежата вече се завъртяха слухове за това, което ни очаква от тях. Според информацията китайската компания подготвя цели три вместо обичайните два модела, а сред характеристиките им се споменава AMOLED дисплей със 144 Hz опреснителна честота. 

Любопитното е, че се говори за три модела, като се посочва, че освен традиционната двойка OnePlus 9 и OnePlus 9 Pro, догодина може да видим и OnePlus 9 Ultra. Въпросното “Ultra” е по-скоро условно название.  

За устройствата се говори, че ще се базират на очаквания нов премиум чипсет Snapdragon 875 на Qualcomm, ще имат AMOLED дисплеи със 144 Hz опресняване, IP68 защита от прах и вода, стерео говорители и централно изрязана в дисплея селфи камера. Зреждането щяло да бъде 65 W, каквото вече видяхме при OnePlus 8T, а новото е супербързото безжично зареждане – 40 W. 

Според слуховете новите модели на OnePlus ще бъдат представени през март 2021 г. Това твърдяха някои източници още миналия месец. 

Разбира се, всичко това е непотвърдена информация, така че имайте едно наум. Много скоро обаче вероятно ще научим още подробности за плановете на OnePlus за 2021 г. 

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *