OnePlus ще представи първите си премиум безжични слушалки на 22 юли

Сподели статията с твоите приятели:

Следващата седмица OnePlus ще представи новия си смартфон от висок среден клас Nord 2 5G, който ще бъде наследник на един от, бих казал, най-добрите модели в категорията си за 2020 г. Заедно с него компанията планира да пусне и първите си компактни безжични слушалки. 

OnePlus сами потвърдиха това, като дори споделиха, че името на слушалките ще бъде OnePlus Buds Pro. 

Това ще бъдат първите премиум безжични слушалки на китайския бранд и ще са позиционирани над модела OnePlus Buds. Основната разлика е, че при модела Pro ще се предлага адаптивна изолация на околния шум. 

От компанията разкриват детайли за слушалките си в интервю за CNET, като за въпросната “адаптивна шумоизолация” обясняват, че ще използва три микрофона за следене на външните шумове и “интелигентното създаване на противоположни, нулиращи ги честоти”. Слушалките сами ще преценяват какво ниво на шумопотискане е необходимо, като то ще бъде между 15 и 40 децибела. 

OnePlus ще представи първите си премиум безжични слушалки на 22 юли - OnePlus ще представи първите си премиум безжични слушалки на 22 юли

OnePlus Buds Pro ще имат до 28 часа живот (заедно с енергията от калъфчето) при включена шумоизолация или до 38 часа без нея. 

Що се отнася до презареждането – поддържа се 10 W Warp Charge, което означава, че за 10-минутно зареждане на калъфчето с жично зарядно, то ще получи енергия за 10 часа време на ползване. Ще се поддържа и безжично зареждане, макар и едва при 2 W. 

CNET са видели и как ще изглеждат новите Buds Pro, като споделят, че дизайнът им е близък до този на AirPods Pro на Apple. Цветът ще бъде бял или черен и ще бъде комбинация от матово и гланцово покритие. 

OnePlus потвърждават, че слушалките ще имат приложение за Android и iOS, а разработката им е започнала миналия юли. 

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *