OnePlus подготвя нови безжични слушалки с дизайна на Apple AirPods Pro

Сподели статията с твоите приятели:

На 14 октомври OnePlus ще представи новия си смартфон от висок клас OnePlus 8T, а заедно с него изглежда ще видим и още няколко устройства. Най-новата подсказка от Facebook страницата на производителя еднозначно сочи към нови компактни безжични слушалки, чийто дизайн изглежда ще напомня този на Apple AirPods Pro. 

В социалните мрежи OnePlus публикува изображение, което представя очертанията на новите им слушалки и от това става ясно, че визията им ще бъде много близка до тази на AirPods Pro. Всъщност Huawei също последва този дизайн и вече пусна подобни слушалки под своя бранд и под този на Honor. 

Засега не знаем подробности за новия модел, освен че слушалките ще бъдат още по-леки от предишните Buds на OnePlus. Едната от тях ще тежи едва 4.35 грама, докато предходния модел теглото беше 4.7 грама. Освен това дизайнът подсказва, че ще предлагат по-добра шумоизолация. 

OnePlus подготвя нови безжични слушалки с дизайна на Apple AirPods Pro - OnePlus подготвя нови безжични слушалки с дизайна на Apple AirPods Pro

Очакваме анонса на 14 октомври заедно с OnePlus 8T, а и с други устройства.

Отдавна се говори, че много скоро ще бъдат показани нови попълнения в серията по-достъпни смартфони Nord, като това всъщност беше потвърдено и от OnePlus. В анонса за онлайн събитието в сайта си производителят казва, че ще обяви “зашеметяващо ново издание на Nord”. 

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *