iOS 14.5 ще позволява Siri да използва Spotify или друг музикален плейър по подразбиране

Сподели статията с твоите приятели:

iOS 14.5 се заформя като доста смислен ъпдейт за iPhone, като в разпространената към разработчиците бета версия вече се появиха цял куп нови функции в нея. Едно от новите неща е опцията потребителите да зададат различен от стандартния музикален плейър, така че при гласова команда към Siri директно да се отваря съответната услуга, пише macrumors.com. 

Оказва се, че с ъпдейта до iOS 14.5, когато потребителят поиска Siri да пусне музика, ще се появи списък с въпрос през кое приложение/услуга да се случи това. Така следващия път в гласовата команда няма да има нужда да се доуточнява, а ще се използва по подразбиране новото музикално приложение.

С iOS 14.5 досега знаем, че ще бъдат въведени немалко нови възможности, включително такава за отключване на iPhone с Apple Watch при носене на маска.

iOS 14.5 ще позволява Siri да използва Spotify или друг музикален плейър по подразбиране - iOS 14.5 ще позволява Siri да използва Spotify или друг музикален плейър по подразбиране

Припомням ви, че миналата година с iOS 14 Apple въведе възможност потребителите да променят своя имейл клиент и браузър по подразбиране, но все още това не важи за музикалния плейър.

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *