Huawei P50 се появи предпремиерно с четворна Leica камера и плосък екран

Сподели статията с твоите приятели:

В последните седмици на няколко пъти се появяват парченца информация и изображения на задаващите се смартфони от серията Р50 на Huawei, като днес имаме доста ясни макети на предполагаемия Huawei P50. От тях става ясно, че устройството ще има плосък екран и четири обектива на камерата си. 

Изображенията разкриват модела в четири цвята – морскозелено, бронзово, бяло и черно, като може би най-интересният акцент от корпуса на Huawei P50 е основната му камера. Тя е решена с два ринга, във всеки от които има по два обектива. Или поне това се вижда от тези все още нефинални кадри. 

Huawei P50 се появи предпремиерно с четворна Leica камера и плосък екран - Huawei P50 се появи предпремиерно с четворна Leica камера и плосък екран

За топмоделите P50 се говори, че ще използват първия 1-инчов сензор за смартфони от Sony, IMX800, който звучи супер обещаващо и може да доведе до нова крачка напред в мобилната фотография. Този сензор е по-голям дори от вече огромния сензор на обявения наскоро Xiaomi Mi 11 Ultra. Не е ясно обаче дали всички модели Р50, включително стандартната версия, за която става дума тук, ще го използват. 

Освен чистия Р50 се очаква Huawei да покаже още P50 Pro и P50 Pro+. 

1617692910 8 Huawei P50 се появи предпремиерно с четворна Leica камера и плосък екран - Huawei P50 се появи предпремиерно с четворна Leica камера и плосък екран

Сред спецификациите на серията ще видим още чипсет Kirin 9000 и операционната система HarmonyOS на китайския производител. 

Премиерата на Huawei P50 би трябвало да се състои до края на пролетта, но нямаме конкретна дата и дори месец. 

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *