Huawei показа P50, но премиерата му все още е с неуточнена дата

Сподели статията с твоите приятели:

На събитието си по представянето на HarmonyOS шефът на Huawei приключи презентацията си с няколко думи за дълго чакания им флагман смартфон P50. Ричрд Ю призна, че премиерата на серията е трябвало да се състои още през пролетта, но е била отложена и до днес няма дата за официалния анонс. 

“Поради причини, с които всички сте запознати, премиерна дата все още не е избрана, но се опитваме да решим как да направим този страхотен продукт достъпен за вас.”, сподели Ричард Ю, което вероятно е препратка към санкциите на САЩ срещу Китай и китайски компании, които ограничиха достъпа им до американски технологии и така затрудниха набавянето на компоненти. По-рано в презентацията този казус беше назован още веднъж. 

Huawei показа P50 но премиерата му все още е с неуточнена дата - Huawei показа P50, но премиерата му все още е с неуточнена дата

Докато очакваме официалния анонс, вече знаем как точно ще изглежда Huawei P50/Pro, като шефът на Huawei казва, че дизайнът ще бъде много тънък и лек и че устройството ще пренесе мобилната фотография на ново ниво.

1622768410 168 Huawei показа P50 но премиерата му все още е с неуточнена дата - Huawei показа P50, но премиерата му все още е с неуточнена дата

Припомням ви, че според слуховете апаратът ще използва огромен 1″ сензор и имайки предвид досегашните топмодели Huawei, този вероятно също ще бъде изключително способен камерафон. Логото на Leica между другото все още е там, но според последната информация двете компании няма да си партнират и занапред.  

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *