Honor пусна официален тийзър за премиерата на 12 август

Сподели статията с твоите приятели:

Honor вече потвърди официално, че на 12 август ще организира световната премиера на новите си топмодели от серията Magic 3. Устройствата ще предлагат достъп до услугите и приложенията на Google, а освен това ще се базират на чипсет от Qualcomm – две партньорства, които станаха възможни след отделянето на бранда от Huawei. Днес имаме и тийзър видео за премиерата. 

В краткото видео, разпространено във Facebook и Twitter, Honor разкрива малка част от дизайна на новия си смартфон Magic 3. Акцентът, който се появява в клипа, най-вероятно е основната камера, чиято овална форма видяхме в изображения по-рано тази седмица. 

Според слуховете Honor ще представи цели 4 смартфона в серията Magic 3, което включва Magic 3, Magic 3 Pro, Magic 3 Pro+ и Magic 3 SE. Неофициална информация твърди, че моделите ще са много близки до серията Huawei Mate 40, но ще използват чипсети на Qualcomm, а и ще имат достъп до услугите на Google. 

Honor пусна официален тийзър за премиерата на 12 август - Honor пусна официален тийзър за премиерата на 12 август

Очакваме обаче по-различен дизайн поне за плочката с основната камера, която според някои изображения изглежда меко казано нетрадиционно.

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *