Honor може да поднови отношенията си с Google още със следващия си топмодел V40

Сподели статията с твоите приятели:

Когато САЩ постави Huawei в черния си списък, това неминуемо се отрази и на техния подбранд Honor. Така устройства и под двете марки нямаха право да използват услуги и приложения на Google. Ситуацията се разви с продажбата на Honor, които сега изглежда ще успеят да подновят отношенията си с Google и очакваният им нов топмодел Honor V40 може да използва отново услугите и приложенията, които Android потребителите очакват от устройствата си. 

Информацията, идваща от руски медии, не е изненадваща и всички очаквахме подобно развитие, но пък ще бъде изненада, ако Honor са успели да си стиснат ръцете с Google толкова бързо след продажбата им. 

Honor V40 е смартфон от висок клас, който се очаква да предлага 6.72″ OLED дисплей със 120 Hz опреснителна честота, чипсет MediaTek Dimensity 1000+, четворна основна камера с 50 МР главен сензор, двойна селфи камера с 32 МР + 16 МР и супер бързо 66 W зареждане с кабел или 55 W безжично.

Honor V40 се очаква да дебютира в Китай на 22 януари, а по-късно, някъде през пролетта, ще се появи и в Европа, вероятно под името Honor V40 View. 

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *