HBO Max ще замени HBO GO през 2021 г.

Сподели статията с твоите приятели:

Популярната в България стрийминг услуга HBO GO ще бъде ребрандирана като HBO Max през 2021 г. Това не означава просто смяна на името и се очакват и други промени по платформата на WarnerMedia, като е възможно да има нови планове с нови цени.

Новината дойде преди минути от провеждащата в онлайн формат от Лисабон годишна конференция за цифрова икономика и нови технологии Web Summit 2020. На нея Кейси Блойс, главен директор на отдел “Съдържание” в HBO Max, и Анди Форсел, ръководител на HBO Max Global, обявиха, че онлайн стрийминг услугата на HBO в Европа ще започне да се ребрандира и надгражда до HBO Max – услуга, която стартира през май 2020 г. в САЩ.

Това ще засегне всички 4 териториални платформи на HBO в Европа, включително популярната у нас HBO GO, като промените ще се случат през втората половина на 2021 г.

HBO Max ще замени HBO GO през 2021 г - HBO Max ще замени HBO GO през 2021 г.

От HBO поясняват, че съществуващите услуги ще бъдат автоматично надстроени до HBO Max и вече няма да има паралелно действащи услуги под различни имена. Форсел сподели, че промяната означава два пъти повече съдържание и въвеждането на нови възможности за платформата.

HBO Max ще замени HBO GO през 2021 г - HBO Max ще замени HBO GO през 2021 г.

Интересното е, че докато у нас например HBO GO се предлага на изключително добра цена, в САЩ HBO Max е най-скъпата подобна услуга. Затова е логично да се запитаме дали предстои някаква промяна в цените. От HBO не дават еднозначен отговор, но коментират, че амбицията им е цените на HBO Max да останат конкурентни.

1607043612 894 HBO Max ще замени HBO GO през 2021 г - HBO Max ще замени HBO GO през 2021 г.

От българския офис също така потвърдиха, че ще платформата им ще продължи да бъде локализирана.

Линейните канали на HBO няма да бъдат засегнати от предстоящите промени.

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *