Hasselblad може да има пръст в камерата на OnePlus 9 Pro

Сподели статията с твоите приятели:

ZEISS и Leica вече имат сериозна история в сферата на мобилната фотография, като са си партнирали с различни производители за създаването на по-добри камери в техните смартфони. Hasselblad също не са съвсем непознати за този сегмент, като последно ги помним от приставка за моделите Moto Z на Motorola, която не постигна небивал успех, но сега изглежда се завръщат ръка за ръка с китайците от OnePlus. 

Информацията за потенциалното партньорство идва от YouTuber-а Dave2D, който е получил снимки на предполагаемия OnePlus 9 Pro, върху чиято камера е изписано името на бранда Hasselblad. 

Не е ясно как шведската компания ще участва в създаването и подобряването на камерите на OnePlus 9 Pro, но от изображенията се вижда, че смартфонът има четири обектива, два от които доста по-големи от другите. Също така можем да заключим, че моделът няма да има перископна камера, каквато някои компании използват, за да осигурят голям оптичен зуум за смартфоните си. 

Източникът на Dave2D потвърждава още 1440p дисплей със 120 Hz опресняване, както и 256 GB памет + 11 GB (по-вероятно 12) RAM. 

Премиерата на OnePlus 9 и OnePlus 9 Pro се очаква в близките месеци. 

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *