Google Pixel 6 и Pixel 6 Pro може да са на пазара от края на октомври

Сподели статията с твоите приятели:

В началото на август Google повдигна завесата над новите си смартфони Pixel 6 и Pixel 6 Pro, които, за разика от своите скорошни предшественици, ще са истински премиум модели, конкуриращи най-атрактивните устройства на пазара. От компанията не обявиха кога да ги чакаме, освен обичайното “наесен”. Сега обаче се появиха детайли, които разкриват, че Pixel 6 и 6 Pro ще бъдат достъпни от края на октомври.

Според Джон Просър Pixel 6 и Pixel 6 Pro ще бъдат пуснати за предварителни поръчки на 19 октомври, а продажбите им ще започнат на 28 октомври. Това означава, че евентуалното онлайн събитие по пълното представяне на моделите може да се състои също на 19 октомври. 

Просър се базира на своите “най-добри” източници и споделя информацията, след като през последните дни в мрежата се заговори, че Google може да организира анонса ден преди премиерата на iPhone 13.

Това, разбира се, звучи нелепо, но със смартфон събитията на Google никога не знаеш какво точно ще се случи. Ето – тази година например още в началото на август видяхме официален анонс на Pixel 6, но устройствата не бяха разкрити напълно. Преди време излезе информация за необявен смартфон на компанията, а тя реши да действа дръзко и пусна негово изображение, само за да се заиграе с новинарския поток.

А серията Pixel 6 се очертава като най-вълнуващата от Google досега, защото ще предлага премиум характеристики и не само условия за гладко представяне на софтуера, който иначе е ключов за компанията. 

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *