ChitChat е нова мобилна услуга с предплащане и без договор от А1

Сподели статията с твоите приятели:

А1 обяви, че започва да предлага нова мобилна услуга с предплащане под името ChitChat, която не изисква срочен договор. Предложението се активира изцяло онлайн и предвижда месечно зареждане от 29.99 лв.

ChitChat се заявява изцяло онлайн – през сайта или приложението на А1. Там клиентът въвежда своята банкова карта и с нея заплаща първоначалните 29.99 лв., като след това има опция автоматично да бъде зареждана същата сума всеки месец. Срещу нея се предоставят неограничени минути към национални мрежи и 4000 МВ трафик. 

Ако абонатът не избере автоматично презареждане на сметката и пропусне или просто не желае да зарежда месечната сума от 29.99 лв., услугата остава използваема, но само за входящи повиквания. 

ChitChat е нова мобилна услуга с предплащане и без договор от А1 - ChitChat е нова мобилна услуга с предплащане и без договор от А1

Допълнителни услуги се заплащат със зареждане на допълнителен кредит по сметката – също чрез банкова карта. Този месечен баланс може да бъде сума от 10 до 99 лв. 

ChitChat не може да се използва в роуминг. 

1595026808 455 ChitChat е нова мобилна услуга с предплащане и без договор от А1 - ChitChat е нова мобилна услуга с предплащане и без договор от А1

Клиентите ще могат да активират и допълнителни пакети, които на този етап са два – 5000 МВ срещу 15.98 лв. или 10 000 МВ за 24.98 лв. Сумите за тях се заплащат отделно от заредения месечен баланс.  

Подробности вижте в сайта на оператора – цък. 

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *