Apple Watch Series 7 ще предлага нов дизайн и по-голям дисплей

Сподели статията с твоите приятели:

В последните дни все по-усилено се говори за новото поколение на смартчасовника на Apple, за който чухме, че ще идва в нови размери – по-големи от тези на предходния модел. Днес имаме и макет, който разкрива как би трябвало да изглежда устройството. 

Apple Watch Series 7 ще идва в две опции – 41 мм и 45 мм, с които се обозначава размера на правоъгълното тяло по вертикала. 

Самият дисплей на 45 мм версия ще бъде с диагонал 1.9″ и резолюция 396х484 пиксела спрямо 1.78″ и 368х448 пиксела при миналогодишния модел. Това е увеличение на броя пиксели с 16%.  

Apple Watch Series 7 ще предлага нов дизайн и по голям дисплей - Apple Watch Series 7 ще предлага нов дизайн и по-голям дисплей

Добрата новина е, че физическият размер на тялото и при двете нови версии ще бъде само с 1 мм по-висок спрямо предшестващите ги версии на Apple Watch Series 6.

Все още стои големият въпрос дали каишките на старите модели Apple Watch ще са съвместими с новия Apple Watch Series 7, имайки предвид, че се очаква той да се предлага с нов дизайн и най-вече по-голям дисплей. Все пак промяната в габаритите не е драстична, така би трябвало съвместимост да бъде осигурена, особено ако Apple не иска да разгневи потребителите си. 

Apple Watch Series 7 ще предлага нов дизайн и по голям дисплей - Apple Watch Series 7 ще предлага нов дизайн и по-голям дисплей

Премиерата на Apple Watch Series 7 също все още не е фиксирана. Има слухове, че продукцията се бави, така че, дори да видим часовника заедно с iPhone 13 този месец, пазарният му дебют може да бъде отложен за след няколко седмици.  

Изображения: 9to5mac.com

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *