Apple представя първите компютри Mac с Apple Silicon на 10 ноември

Сподели статията с твоите приятели:

Ето го и официалния анонс на поредното голямо събитие, което Apple организира тази есен. На 10 ноември компанията за пореден път ще представи онлайн нови устройства, като на фокус ще бъдат първите компютри Mac с Apple Silicon. 

Припомням ви, че Apple обяви още на WWDC 2020 през юни, че започва преход от процесори на Intel към собствени такива (Apple Silicon) за компютрите си Mac. Този процес ще продължи през следващите две години, докато производителят не обнови всички свои серии компютри, мобилни и настолни. 

Преходът към Apple Silicon започва още преди края на 2020 г., обяви през юни Тим Кук, като днес вече знаем и датата, на която ще бъдат представени първите машини. 

Въпреки че според някои слухове датата щеше да бъде 17 ноември, оказа се, че Apple всъщност ще направят анонса още на 10-ти. 

Събитието е под мотото “One more thing.” – емблематична реплика от премиерите на Apple през годините, която помним още от Стив Джобс. 

Apple представя първите компютри Mac с Apple Silicon на 10 ноември - Apple представя първите компютри Mac с Apple Silicon на 10 ноември

Не е ясно колко нови компютъра ще бъдат анонсирани, но се говори за нова версия на MacBook, както и за нов 13″ MacBook Pro. 

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *