Apple представи официално AirPods Max

Сподели статията с твоите приятели:

Ето че днес Apple най-после обяви официално дълго чаканите си слушалки с лента за глава, които смятахме, че ще се наричат AirPods Studio, но в крайна сметка дебютират като AirPods Max. Моделът попада във високия ценови сегмент, като цената му е $549 или 597.25 евро. 

Apple AirPods Max имат впечатляваща визия с рамка от неръждаема стомана и дизайн, който сякаш не е съвсем невиждан, но сякаш е ясно, че ще остане актуален напред във времето. 

Много любопитен елемент от корпуса на модела е коронката (The Digital Crown), позната от смартчасовника Apple Watch. Тук тя служи за прецизен контрол силата на звука, а също така може да служи за плей, пауза, за прескачане на песен, приемане на обаждания и активиране на Siri.

Apple представи официално AirPods Max - Apple представи официално AirPods Max

AirPods Max използват чип H1, инсталиран във всяка слушалка, предлагат активна изолация на околния шум, виртуален 5.1- и 7.1-канален звук, Dolby Atmos и Transparency Mode, който пропуска част от околния шум, когато трябва да следите случващото се наоколо.

Слушалките автоматично започват да свирят, когато ги поставите на главата си и спират музиката, когато ги свалите или просто повдигнете едната слушалка. Те могат да се свързват автоматично с всички, логнати в iCloud профила ви устройства на Apple, включително iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple Watch и Apple TV.

1607443621 242 Apple представи официално AirPods Max - Apple представи официално AirPods Max

Apple добавят и функцията Adaptive EQ, която настройва звука спрямо индивидуалното пасване на всяка слушалка към ухото.

AirPods Max обещават до 20 часа живот с едно зареждане, което е изчислено с включена функция Active Noise Cancellation и пространствен звук. 

1607443622 845 Apple представи официално AirPods Max - Apple представи официално AirPods Max

Слушалките ще се продават от 15 декември за $549/597.25 евро (цена в САЩ/Европа), като в комплекта им влиза мек калъф за съхранение Smart Case, който поставя AirPods Max в режим на изключително нисък разход на енергия, така че батерията им да бъде съхранена за по-дълго, когато не се използват.

Налични са в тъмносиво, сребристо/бяло, синьо, зелено и червено.

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *