Apple обяви официално събитие за 20 април, очакваме нови модели iPad и още устройства

Сподели статията с твоите приятели:

Apple току-що обяви официално първото си пролетно събитие, което ще се проведе на 20 април. Разбира се, както и през последната година, става въпрос за онлайн събитие, на което очакваме компанията да покаже нови модели iPad, а също и други нови устройства. 

Информация, че Apple готви анонси за 20 април се появи по-рано днес, като тя дойде от гласовия асистент Siri. На въпрос “Хей, Сири, кога е следващото събитие на Apple?” асистентът отговаряше с датата 20 април и дори потвърждаваше, че то ще се излъчи от щабквартирата на компанията Apple Park в Купертино. 

Сега вече датата е официално потвърдена, като поканата до медиите сякаш носи препратка към стилуса, който ще се поддържа от очакваните нови модели таблети. 

Apple обяви официално събитие за 20 април очакваме нови модели iPad и още устройства - Apple обяви официално събитие за 20 април, очакваме нови модели iPad и още устройства

На 20-и всъщност очакваме да видим нов или нови таблети iPad Pro, а също и проследяващите устройства Apple AirTags, с които американската компания ще навлезе в нова продуктова категория. Освен това не е изключено да видим нов модел слушалки AirPods, а също и iMac с Apple Silicon. 

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *