Apple няма да представи нищо “особено иновативно” на 20 април, прогнозира Марк Гърман

Сподели статията с твоите приятели:

Преди дни Apple обяви, че на 20 април ще проведе онлайн събитие, на което се говори, че ще видим няколко нови устройства от компанията. Сред премиерите обаче няма да видим нищо “особено иновативно” или “необикновено”, твърди Марк Гърман, журналист от Bloomberg, който често е предварително запознат с плановете на американския бранд. 

Журналистът коментира обявеното за края на месеца пролетно събитие на Apple в интервю за Bloomberg Technology, цитиранo от Mac Rumors, като потвърждава слуховете, че тогава ще видим нови 11- и 12.9-инчови iPad Pro.

По-скъпият модел ще използва нова mini-LED технология за дисплея, която по-късно се очаква и при лаптопите на Apple, но според Гърман тези таблети ще са лек ъпдейт за серията iPad. 

Очаква се тази година компанията да покаже и изцяло нови настолни компютри iMac, които ще имат дизайна на монитора Apple Pro Display XDR. Не е ясно кога точно ще ги видим, но според Гърман тези машини ще са много важен анонс за Apple.

На събитието на 20-и все пак можем да очакваме и други продукти, макар и всичко да е само спекулации, сред които проследяващите устройства AirTags. 

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *