Apple може да представи по-достъпен 6.7″ iPhone, вместо mini версия догодина

Сподели статията с твоите приятели:

До премиерата на новите модели iPhone остават около два месеца и половина, но в мрежата вече се въртят слухове около следващото поколение смартфони на Apple. Според винаги точния анализатор Минг-Чи Куо през 2022 г. Apple ще представи два модела с 6.1″ екран и два модела с 6.7″ екран.

Тази прогноза е в синхрон с вярването, че тазгодишният iPhone 13 mini ще бъде последният с 5.4″ размер в каталога на Apple и догодина няма да има негово продължение. Вместо това Куо вярва, че компанията просто ще предложи два по-достъпни модела с 6.1″ и 6.7″ дисплеи, вероятно iPhone 14 и iPhone 14 Max, както и два по-високо позиционирани със същите размери, вероятно iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max. 

Това означава, че различното ще бъде въвеждането на смартфон с голям екран в по-достъпния клас, като дори се спекулира около цената му. Според Куо въпросният iPhone 14 Max ще струва около $900. Актуалният днес iPhone 12 Pro Max започва от $1099.

Анализаторът прогнозира още, че при някои модели, най-вероятно двете Pro версии, Apple ще въведе интегриран в дисплея скенер за пръстови отпечатъци Touch ID. Освен това се посочва, че ще има сериозен ъпгрейд при основната камера, като главният сензор вече ще бъде 48 МР. 

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *