Apple може да представи нов iPad Pro с mini LED дисплей, AirPods 3 и AirTags през март

Сподели статията с твоите приятели:

След като отшумя вълнението и около последното събитие на Apple за 2020 г., слуховете вече се завъртяха около предстоящите анонси за настоящата година, като очакванията са още през март да бъдат показани нови устройства. При това цели 3 продукта, един от които откриващ изцяло нова категория за Apple. 

Според няколко източника от Twitter следващия месец Apple ще обяви AirTags – компактни устройства с приблизителни размери на голяма монета, които служат за проследяване на различни вещи (раница, ключове, портфейл). Подобни решения има на пазара от години, като наскоро и Samsung представиха своите SmartTags. За Apple обаче това ще е навлизане в нова продуктова категория и предстои да разберем как компанията ще отличи своя продукт. 

Друго устройство, очаквано също през март от Apple, е нов модел от серията AirPods. Става въпрос за компактни безжични слушалки AirPods 3, за които има слухове, че ще имат сходен с AirPods Pro дизайн, но ще са позиционирани по-ниско и вероятно няма да предлагат активна шумоизолация. 

Третата ключова премиера за Apple е нов модел iPad Pro. Говори се, че с този нов 12.9″ модел компанията ще въведе при таблетите си mini LED панелите. Очаква се тази технология да се използва в бъдеще и в екраните на лаптопите MacBook. Таблетът със сигурност ще предлага нов чипсет, вероятно вече с 5G модем, подобно на iPhone 12, а за радикални промени в дизайна не се говори. 

Всичко това, разбира се, не е официална информация и тепърва очакваме Apple да обяви мартенското си събитие. Дали всички три продукта ще дебютират на него и има ли какво още да покаже американската компания – предстои да разберем до няколко седмици. 

Датата на събитието може да е 16 март, твърди @leaksapplepro.

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *