20-годишният Радо от Бургас подлуди катаджии при пиянска гонка из Созопол – България

Сподели статията с твоите приятели:

20-годишният Радослав Н. от Бургас сътвори истинска пиянска комедия след абсурдна разпра с ченгетата от РУ-Созопол. Вчера сутринта, по изгрев слънце, минути след 06 часа, в районното е подаден сигнал за видимо пиян младеж, който излиза от бар “Бикини” и възнамерява да седне зад волана на товарен автомобил Фолксваген “Кади”.
Пристигналите на място униформени видели Радослав как се качва във въпросния автомобил и потегля в посока Бургас, пишат колегите от сайта флагман.бг. Полицаите тръгнали след 20-годишния младеж със сирени и включен звуков сигнал. Вместо да спре обаче Радослав натиснал газта и ускорил скоростта. В пресечката за къмпинг “Градина” бургазлията направил ляв завой и се отклонил от пътното платно, като на около 40 метра от вътрешния път спрял в храстите.
След като осъзнал, че е попаднал в безизходна ситуация, Радо опитал да излезе през левия прозорец на автомобила, за да се измъкне от ченгетата. Бил толкова пиян, че започнал да отрича да е шофирал Фолксвагена, даже казал, че няма документи за самоличност.  Радослав е бил тестван за употреба на алкохол, като устройството отчело 1,78 промила. Бургазлията отказал да даде кръв за химичен анализ.
Ченгетата щракнали белезниците на Радослав Н. и го отвели в ареста за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Източник: Inews.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *