Честито, Доналд Тръмп! Не успяха да те смачкат!

Сподели статията с твоите приятели:

С емоционално послание по повод провалилия се втори импийчмънт срещу Доналд Тръмп излезе народният представител от ГЕРБ и бивш конституционен съдия Георги Марков във Фейсбук.

Ето какво написа той в социалната мрежа:

Честито, Доналд Тръмп! Не успяха да те смачкат!

Приятели,

И безпрецедентният втори импийчмънт срещу Доналд Тръмп не успя. Той остава огромен фактор в американската политика. Демократите не разбраха, че отказът да присъства на клетвата на Байдън не е просто фасон, а знак към неговите 75 млн. избиратели да не признават изборите, така както СNN и демократите не признаха неговия 2016 г.

Някои от номенклатурата на републиканците – конгресмени и сенатори, все още пък не са разбрали, че Тръмп надхвърля рамката на Републиканската партия. Той създаде Тръмпизма като световно движение срещу глобализма и износа на демокрация.

Приятели, с технологичните компании, медиите и пощите могат да се печелят избори, да затварят уста, НО НЕ МОГАТ ДА РАЗСТРЕЛВАТ СЪРЦА. Зад Доналд Тръмп туптят 75 млн. американски сърца и 700 млн. по света, едно от които е моето. БОГ ДА ТЕ БЛАГОСЛОВИ, ДОНАЛД ТРЪМП! ДЕЛОТО ТИ Е БЕЗСМЪРТНО!

 

 

Източник: epicenter.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *