Христо Иванов с революционно предложение за вота на българите в чужбина – България

Сподели статията с твоите приятели:

Демократична България” предлага да направи безвъзмездно формата за електронна регистрация на секции в чужбина. Това обяви съпредседателят на коалицията Христо Иванов.
Наскоро от “Демократична България” поиска от ЦИК да се създаде такава форма.
“Щом Вие не можете да направите тази форма, ние Ви предлагаме да я направим – за 12 часа, утре тя ще бъде готова, без пари, без никакви усилия от Ваша страна. Ще Ви помогнем в името на нашите съграждани в чужбина. Защото за нас е голяма национална цел българските граждани в чужбина да могат да гласуват нормално, да могат да участват естествено в политическия живот на страната”, заяви Иванов.
И допълни, че управляващите искат да бъдат изключени българите в чужбина, за да могат купените гласове в България да имат по-голяма тежест.
“В момента, в който се отвори възможността 2 млн. българи в чужбина да гласуват нормално и човешки, това ще развали уравнението на корупцията в България”, заяви Иванов.
Той призова българтие в чужбина да кажат на своите близки в България за кого биха искал да гласуват.
“Обадете се вкъщи! Кажете на своите близки да гласуват за онази политическа сила, която наистина се грижи за вашите интереси, която наистина се грижи връзките между вас и вашите семейства и вашата родина да не бъдат прекъснати от такива като Борисов, Пеевски, Доган и Валери Симеонов, който казва да се качите на самолета”. каза Иванов.

Източник: Inews.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *