Христо Иванов да спре да ми обяснява кога да напусна политиката

Сподели статията с твоите приятели:

Снимки и видео: фейсбук

Тръгнах по страната само защото усетих, че искат да изплашат хората, добави той

Пребройте квитанциите! Ако ни победите, аз ще ви поздравя, ще ви стисна ръката. Ако те не преброят квитанциите и за кои партии са, това ще е пладнешки обир. Христо Иванов, спри да ми обясняваш кога трябва да напусна българската политика! Дръжте се нормално, дръжте се възпитано, аз не искам нищо друго. Петата партия да каже на първата – напусни политиката…“.

Това заяви пред симпатизанти в Бургас лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Мутрите са при Мая и Слави“, заяви Борисов и попита кои са новите лица в политиката.

Татяна Дончева е младо лице? Тя в интерес на истината е по-коректна от другите. Победих я на изборите за кмет на София, но никога не съм казал, Дончева, махай се от българската политика. Има място за всички“, категоричен е бившият премиер.

Изкарахме си пълен мандат. Отредиха ни да сме опозиция, не че аз искам да управлявам с тях. Обновяваме се, променяме се. Изборите са си избори, едни минаха. Нищо не се случи. И тези ще минат – пак нищо няма да се случи. Усещате ли плановете – служебно правителство, да няма парламент, само уволняват. За кого подготвят терена. БСП – трета партия, а министри, зам.-министри. Чакайте, спечелете едни избори“, подчерта той.

Мили мои, няма да се плашите, те това искат. И да се уплашите – няма да го показвате. Тръгнах по страната само защото усетих, че искат да изплашат хората“, завърши той.

Източник: breaking.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *