Христо Иванов: Борисов излъга за диверсификацията и предаде националния интерес – България

Сподели статията с твоите приятели:

Защо Борисов се срамува да открие “Руски поток”?

Каня Борисов да дойде тук и да обясни тази цифра – 3 000 000 000.
С Турски поток ние сме се задължили с 3 млрд. лв., а Борисов не може да застане пред Вас и да обясни каква е икономическата изгода на България.

Борисов, който от всеки джоб ръси лентички и открива всеки километър изграден път, не дойде да открие тази инсталация и затова си има причини.

Борисов го е срам!

Тук може да видите едно предателство към българския национален интерес.

Тук може да видите как тежките корупционни зависимости на Борисов се превръщат в пробойни в българската енергийна сигурност, в българската политическа независимост, в българския суверенитет.

Това място изобличава Борисов като лъжец. Той обяви, че България е достигнала 100% диверсификация. Това е лъжа.

Борисов обеща, че ще с построяването на тази инсталация ще се осигури газификация на този регион – един от най-бедните и в България, и вв ЕС. Това е още една лъжа.

Борисов изложи България на риск от санкции от страна, както от САЩ, така и от ЕС, за да построи този руско-турски поток.
Той няма нито един икономически аргумент и не може да обясни защо това съоръжение трябваше да бъде построено.

Тези пари ще излязат от нашия джоб, за да може Борисов да изпълни своите лични ангажименти към Сърбия и Русия, но не и към българските граждани.

Демократична България
не може да управлява нито с Борисов, нито с някой друг сламен човек, който бъде изтикан напред, нито с ГЕРБ

Защото логика на техния модел на управление е превръщането на дълбоката корупция в предателство на българските национални интереси.

Демократична България съществува, за да може да възстанови суверенитета на България, реалната демокрация, в която българският национален интерес определя решенията в управлението.

Ние сме единствената формация, която е поела ясен и безусловен ангажимент да освободи българската прокуратура от Гешев и от влиянието на Сараите. Защото само с реформирана прокуратура за всичко това може да се носи реална отговорност.

Източник: Inews.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *