Хванаха в Рим крадеца на лотариен фиш с печалба за 500 000 евро | |

Сподели статията с твоите приятели:

На летище „Фиумичино” в Рим е задържан заподозреният за кражба на печелившия лотариен фиш за 500 000 евро, съобщи кореспондентът на БНР в Италия. Мъжът работи в пункт за продажба на билети за игрите „Изтрий и спечели” в Неапол, където възрастна жена спечели сумата. Той избяга с фиша и се издирваше по границите на цяла Европа.

Мъжът, чието име на се споменава, е задържан на римското летище „Фиумичино”. Имал е билет за Канарските острови. Повдигнато му е обвинение за кражба. Печелившият фиш обаче не е бил в него.

Седемдесет годишната жена спечелила максималната сума от половин милион евро, няма нито снимка, нито фотокопие от печелившия билет. Монополът за държавните лотарийни игри преустанови валидността на цялата негова серия.

Жената закупила два на цена 10 евро всеки. Не повярвала на очите си, че единият печели голямата сума, помолила служител на пункта да провери. Оказало се вярно. Негов колега обаче го грабнал и избягал с мотора си. След задържането му разследването е насочено към откриването на печелившия фиш.

Източник: offnews.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *