Фондацията на арх. Пламен Мирянов с благотворителен концерт в навечерието на Коледа

Сподели статията с твоите приятели:

В навечерието на един от най-светлите и значими християнски празници – Рождество Христово, носещ надежда и вяра в щастлива бъднина, родолюбецът арх. Пламен Мирянов организира поредна благотворителна инициатива.

 

Кампанията събира средства за закупуване на така необходимите консумативи за извличане на реконвалесцентна кръвна плазма за лечение на пациенти с коронавирус в тежко здравословно състояние. В инициативата се включва и Фондацията му “Нашият дом е България”.

 

Мероприятието ще се проведе в Централен военен клуб-София, зала “Тържествена” на 22-ти декември от 19.00 часа.

Благотворителната инициатива е подкрепена от тържествения коледен концерт “Новорождение”!  В него ще участват Ваня Костова, Камерен оркестър „Куарто“ и приятели от Софийска филхармония, Българска хорова капела „Георги Робев“ със солисти Пламен Бейков и Деница Серафим, актьорите Янко Лозанов и Галина Димитрова от Националната гвардейска част и други.

 

Програмата  включва известни православни песнопения, традиционни  протестантски хвалебствени песни и класически инструментални пиеси, както и театрализирани разкази с актьори за историята на създаването на съвременната българска Библия.

 

Събитието ще бъде съобразено с всички противоепидемични мерки.

Източник: epicenter.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *