Унизеният Трифонов отвръща: Дончева – жълто, гнусно!

Сподели статията с твоите приятели:

Слави Трифонов

Той обяви, че тя няма повече да е заместник-председател на парламента

„Гледах на живо предаването на Цветанка Ризова по bTV, в което гост беше Татяна Дончева. Всъщност, не, беше на гости Татяна Дончева.

Беше на гости вестник „Шок“. Не – „Уикенд“ беше. Не, не, вестник „Папараци“ или вестник „Сензация“. Абе, де да знам, един от тия беше“, написа в профила си във фейсбук лидерът на ИТН Слави Трифонов.

По-рано Дончева обяви, че Трифонов е слаб психически и физически и не е конкурентен на Бойко Борисов.

Трифонов обясни, че: „Заместник-председателят на парламента не може да гостува в национална телевизия и да говори такива лъжи и обиди. Без факти. Без доказателства. Без морал. Жълти. Гнусни. Унизителни. Защото, ако приема факта, че не жълт вестник, а заместник-председателят на парламента говори по подобен начин, трябва да приема, че ние сме избрали жълт вестник за заместник-председател на парламента. А това не говори добре за нас“.

Трифонов заявява категорично, че „Татяна Дончева няма да бъде повече заместник-председател на парламента, даже няма да бъде депутат в парламента, защото няма да я изберат на следващите избори. Което говори добре за нас“, пише той в заключение на публикацията си.

Източник: breaking.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *