Трифонов: Толкова е мило, че Борисов е загрижен за здравето ми | |

Сподели статията с твоите приятели:

OFFNews Последна промяна на 28 август 2021 в 18:20 4284 3

Толкова е мило че Борисов е загрижен за здравето ми - Трифонов: Толкова е мило, че Борисов е загрижен за здравето ми | |

Слави Трифонов

Слави Трифонов отговори с фейсбук пост на Бойко Борисов, който по-рано днес, отново във фейсбук, коментира неговото здравословно състояние.

Виждам, че Бойко Борисов в коментара си за снощното ми интервю е загрижен за моето здравословно състояние. Това е толкова мило. Така се разчувствах. На миналите избори Татяна Дончева беше загрижена за моето здравословно състояние. И тя, милата, е толкова състрадателен човек. И Бойко, и Татяна са същите като жълтите вестници и сайтове. И те, милите, от години са загрижени за моето здраве и това е прекрасно. Постоянно живея с мисълта, че има хора, които ме обичат. Спокойно бе, хора, добре съм, справям се и дори леко да настина, веднага ще ви информирам, за да не се притеснявате, написа Трифонов.

Коментарът на Борисов бе след снощното интервю на лидера на “Има такъв народ” пред БНТ.

“Говорят за вида му. Напротив, заслужава уважение за силата на духа – след операции всеки от нас е ходил с патерици. До вчера всичко зависеше от него”, заяви Борисов.

Източник: offnews.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *