Треньор на ЦСКА изнесе лекция на играчите от академията – БГ Футбол – efbet Лига

Сподели статията с твоите приятели:

Наставникът по кондиционна подготовка на ЦСКА Кирил Динчев изнесе лекция на състезателите от академията на тема “Активация и превенция”. Тя цели футболистите да изградят правилен хранителен и питателен режим.

“Армейци,

Днес кондиционният треньор на мъжкия отбор на ЦСКА Кирил Динчев изнесе лекции на футболистите от Академия ЦСКА на тема “Активация и Превенция”, а също така припомни най-важните моменти от предишната си лекция, която бе на тема “Нутриция”.

Целта е младите таланти да бъдат обучени как правилно да изградят своя хранителен и питателен режим, а също така да осъзнаят колко важни за развитието на всеки един спортист са активацията и превенцията, които са основна предпоставка за цялостното им израстване като професионални футболисти. 

Заниманията продължиха повече от час, а на тях присъстваха  голяма част от треньорите от детско-юношеската школа на клуба, както и директорът на Академия ЦСКА Пауло Кардозо, който също говори пред юношите ни.

След презентацията Кирил Динчев, който притежава американска диплома за нутриционист, отговори на всички въпроси, които му зададоха футболистите. 

Наставникът на тимът ни до 19 години Добромир Митов, който класира своя отбор за финала в турнира за Купата на БФС сподели част от своя професионален опит и изказа своите благодарности към Динчев за презентацията, която със сигурност ще е много полезна за развитието на юношите ни. Всички присъстващи в залата благодариха на кондиционния треньор за отделеното време и го аплодираха за професионалния начин по който им представи всичко.

Лекциите бяха записана на видео и ще се прожектират на всички деца, които са част от Академия ЦСКА, а занапред Кирил Динчев е подготвил още интересни презентации, които представя и на футболистите от мъжкия отбор.

Момчетата разбраха, че зависи единствено от тях дали ще спазват стриктно това, което научиха днес и си обещаха да дадат всичко от себе си, за да успеят час по-скоро да направят своя дебют в първия отбор на ЦСКА”, написаха от “Българска армия”.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.

Източник: gong.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *