Тия, дето вадят призраците на мутрите, не могат и на малкия им пръст да стъпят по интелект, потенциал и най-важно

Сподели статията с твоите приятели:

Снимки: фейсбук

Мая Манолова не е алтернатива на “модела”, тя е продукт на “модела”, “статуквото” и т.н.

1613685614 445 Тия дето вадят призраците на мутрите не могат и на малкия им пръст да стъпят по интелект потенциал и най важно - Тия, дето вадят призраците на мутрите, не могат и на малкия им пръст да стъпят по интелект, потенциал и най-важно
Стойчо Стойчев

Стойчо Стойчев, фейсбук

Ето – това са истински протести, блокади и барикади. Те раждат държавници като Иван Костов.

1613685614 336 Тия дето вадят призраците на мутрите не могат и на малкия им пръст да стъпят по интелект потенциал и най важно - Тия, дето вадят призраците на мутрите, не могат и на малкия им пръст да стъпят по интелект, потенциал и най-важно1613685614 957 Тия дето вадят призраците на мутрите не могат и на малкия им пръст да стъпят по интелект потенциал и най важно - Тия, дето вадят призраците на мутрите, не могат и на малкия им пръст да стъпят по интелект, потенциал и най-важно

Вашето пиене на бира по улиците сега, иманентно резултира в “това, което имаме като Мая Манолова” – бивша даскалица, адвокатка, политичка, пуснала Ванко1, предложила Пеевски, омбудсманка, кандидатка и пр. неща. Тя не е алтернатива на “модела”, тя е продукт на “модела”, “статуквото” и т.н. “#мутривън”-тъпизми.

Мутри няма. Те си заминаха отдавна, заедно с времето си. Апропо, тия дето им вадят призраците от прашасалите соцбюра на Дондуков, не могат и на малкия им пръст да стъпят. Ни по интелект, ни по потенциал, но най-важно – по морал.

Персонификацията на морализаторското мутрогонство е далеч по-неморална от историческия образец на холограмната реалност, в чиято опозиция се самопоставя.

Източник: breaking.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *