Собственикът на „ХелпКарма“ е виден активист на партия “ДА, България”

Сподели статията с твоите приятели:

Константин Кръстев

Би Ти Ви се правят на ударени по тази тема, твърди бившият евродепутат

Николай Бареков, Фейсбук

Константин Кръстев. Това е собственикът на (може би на част от Credissimo, така твърди сам пред Цънцърова) и на “ХелпКарма” – виден активист на партия “ДА, България”! И доста близък на техния спонсор. Щял е да бъде в листите на Христо Иванов на предстоящите избори и сам се е хвалил с този факт… Племенник е на видния професор от Белодробна болница Коста Костов, който също е псевдодесен протестър и член/симпатизант на “ДА, България”!

Проф. К. Костов е организирал и оглавил фиктивния Медицински съвет към “ХелпКарма”, който ужким контролирал като параван правомерното харчене на дарените милиони от хиляди български дарители. БТВ пропусна умишлено и удобно тези пикантни политически факти и връзчици.

Както винаги, щом са замесени Хр Иванов и Прокопиев – БТВ се правят на ударени. Нали помните, че и партията на Прокопиев и Христо Иванов се финансира ужким от дарения на дребни дарители чрез подобни платформи. За едни наистина “Морето е до колене”, а за други – мъката протестъри по измамна схема да ограбят здравето на децата им. Сега всички ще се разграничават, но следите остават и скоро очаквайте още подробности!

Източник: breaking.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *