Смартфонът със селфи камера под дисплея ZTE Axon 20 5G ще се продава от А1

Сподели статията с твоите приятели:

Неочаквано А1 обяви, че в четвъртък организира онлайн събитие, на което ще анонсира нов смартфон към портфолиото си. Неочакваното всъщност е, че става дума за модел на слабо представената у нас китайска марка ZTE, при това един от най-интересните за годината – Axon 20 5G. Това е първият обявен в света смартфон с интегрирана под дисплея селфи камера. 

Припомням ви, че ZTE Axon 20 5G беше представен по-рано през септември, като това е смартфон от среден клас с чипсет Snapdragon 765G, 6.92″ OLED дисплей с 90 Hz опресняване, четворна основна камера с 64 МР главен сензор и 4220 mAh батерия с 30 W зареждане. 

Акцентът при този смартфон обаче е 32 МР селфи камера, която е интегрирана под дисплея. Такова решение сме виждали като демонстрация няколко пъти от различни китайски компании, но ZTE бяха първи с крайно устройство на пазара и ето че то скоро ще бъде на българския пазар, така че ще можем да проверим как изглежда тази предна камера, вижда ли се под дисплея и как снима. 

А1 ще представи модела в четвъртък на онлайн събитие, така че тогава ще научим още подробности за цената и старта на продажбите. 

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *