Слушалките Galaxy Buds 2 се появиха предпремиерно в различни цветове

Сподели статията с твоите приятели:

Заедно със сгъваемите си смартфони през август се очаква Samsung да представи и нови компактни безжични слушалки. Моделът вероятно ще излезе под името Galaxy Buds 2, а днес имаме цял куп изображения в различни цветове. 

Дизайнът на Galaxy Buds 2 изглежда ще бъде сходен с този на модела Galaxy Buds Pro, но новите слушалки ще са двуцветни. Корпусът при всички версии ще бъде бял, а отвътре, както и самите слушалки, ще са налични в зелено, черно, лилаво и бяло. 

Според слуховете Galaxy Buds 2 може да не предлагат активна изолация на околния шум, каквато има при моделите Galaxy Buds Pro и Galaxy Buds Live, но се очаква да имат някакъв вид намаляване на шума.

Galaxy Buds 2 се появиха предпремиерно в различни цветове - Слушалките Galaxy Buds 2 се появиха предпремиерно в различни цветове

От изображенията тук се вижда, че новите слушалки ще имат по два микрофона всяка, инфрачервен сензор, засичащ дали са поставени в ухото, както и пинове за зареждане, когато са в калъфчето. Сред останалите очаквани екстри са безжично зареждане (на калъфчето), Bluetooth 5.0, настроен от AKG звук и сензорни контроли.

1624780811 442 Слушалките Galaxy Buds 2 се появиха предпремиерно в различни цветове - Слушалките Galaxy Buds 2 се появиха предпремиерно в различни цветове

Батерията на калъфчето ще бъде с капацитет 500 mAh, а на всяка слушалка – по 60 mAh. Припомням ви, че при Galaxy Buds+, чиито наследници реално са Galaxy Buds Pro, батерията на калъфчето беше 270 mAh, но пък самите слушалки бяха с по-големи батерии – 85 mAh. 

Източник – цък. 

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *