След решение на Върховния съд резултатът на Джо Байдън спада

Сподели статията с твоите приятели:

След решението на Върховния съд в САЩ да се отделят 130 000 бюлетини, които са постъпили по пощата след официалното затваряне на избирателните секции, Пенсилвания отново влезе в категорията “неопределили се” щати, а 20-те електори са извадени от общия брой на електорите на Джо Байдън. Адвокатите успяха да докажат и 3062 случая на измами на изборите в Невада. Това съобщи във Фейсбук анализаторът и експерт по международна сигурност Боян Чуков.

“В тази нова ситуация Тръмп има 229 гласа, а Байдън 259. В различна степен на готовност за повторно преброяване са щатите Аризона/11 гласа/, Пенсилвания /20/, Джорджия /16/, Мичиган /16/ и Уисконсин /10/. Накратко, “в играта” остават 73 гласа на електори. Всеки може сам да си направи изводите!”, написа още анализаторът. Припомняме, че за да бъде избран, кандидатът трябва да получи 270 електори.

 

А организацията Judicial Watch твърди в подаден до Върховния съд на САЩ иск, че 1,8 милиона души, които се водят гласували на изборите за президент на САЩ миналия вторник, са мъртъвци. Въпросните гласували са пръснати в 353 отделни окръга, предава BulgariaOnAir.

Според организацията друга сериозна нередност на тези избори е фактът, че на много места има повече гласували, отколкото са избирателите по списък – и живи, и мъртви. В Алабама подадените бюлетини са с 30% над регистрираните гласоподаватели, което е абсолютен рекорд.

В окръг Антрим, щата Мичиган, където резултатът бе спорен между Тръмп и опонента му от демократите Джо Байдън, софтуерът на машините за гласуване допуснал “грешка” и надписал 6000 гласа за Байдън. Затова първоначално той бил обявен за победител в този окръг. Но след разкриване на грешката резултатът бил коригиран и окончателно победител в окръга е Тръмп.

 

Източник: epicenter.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *