Следващия път, като почине лекар, Мангъров да дойде на гробищата да копае!

Сподели статията с твоите приятели:

Мангъров с Румен Петков

В неговото отделение, ако иска, да си ходи гол

път като почине лекар Мангъров да дойде на гробищата да копае - Следващия път, като почине лекар, Мангъров да дойде на гробищата да копае!
Георги Миндов

Д-р Георги Миндов, председател на Сдружението на общопрактикуващите лекари в София, пред bTV коментира критиките на доц. Атанас Мангъров, че джипитата не си изпълняват задълженията да преглеждат и лекуват и трябва да спрат с „телефонната медицина“

Ние в театъра на Мангъров няма да играем. Разиграва се цирк и се виктимизира едно цяло съсловие, което даде най-много жертви. Сред специалистите ние сме с най-много починали лекари.

Аз ще го накарам, следващия път, като почине някой, той да дойде на гробищата да копае. Той. Да го видя. Защото е много смел.

Колко лекари още трябва да измрат.

Според него с прегръдки се лекувало. В неговото отделение, ако иска, да си ходи гол. Ами да свалим тогава екипите на Спешна помощ, да ходят по бански костюми по адресите и да целуват болните и да ги прегръщат.

Той разруши най-святата връзка между лекар и пациент – доверието. Това е подигравка с цяло съсловие.

Всички преглеждат. Лично аз преглеждам абсолютно всеки ден. Никого няма да върна.

Трябваше някой да обвини. Бяха му виновни маските, сега сме ние, утре ще видим кой е. Каква работа иска повече да му свърша. Ако стане министър, представете си какво ще се случи.

 

Източник: breaking.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *